Jobba hos oss

Intresserad av en karriär inom Eltel? Kom och hjälp oss bygga framtidens kommunikationsnät! Vi finns där våra kunder finns, från norr till söder och vi söker ständigt nya talanger.
Bli en del av Eltel du med!

Bli en del av Eltel du med!

Kom och hjälp oss bygga framtidens kommunikationsnät! Om du liksom vi gillar utmaningar och vill ta ett samhällsansvar så läs mer om våra lediga tjänster!

Våra lediga tjänster
Trivsel och balans

Trivsel och balans

För oss är trivsel och balans viktigt då både arbete och fritid ska fungera. Vår ambition är att du ska känna meningsfullhet och arbetsglädje på jobbet vilket bidrar till kvalité även i ditt privatliv.

Säkerhetsklassad personal

Säkerhetsklassad personal

På Eltel har vi lång och bred erfarenhet av arbete i säkerhetsskyddsklassade uppdrag och anläggningar. Vi kan utföra säkerhetsskyddsklassade uppdrag över hela landet, i såväl våra kunders som våra egna lokaler. Vår säkerhetsklassade personal uppfyller förstås också de krav som ställs med prövningar, utbildningar och registerkontroller på olika nivåer av säkerhetsskyddsklassade uppdrag.

För oss är säkerheten viktigast

För oss är säkerheten viktigast

Hos oss blir du en viktig del av ett team som sätter säkerheten i det dagliga arbetet högt. Vi är stolta över det fina resultatet av vårt arbetsmiljöarbete. Tillsammans med våra kunder arbetar du också aktivt med att minska vårt miljöavtryck genom återvinning av material från våra uppdrag och hur vi tankar våra bilar.

Läs mer