Vårt erbjudande

Vi är ledande inom fälttjänster för el- och kommunikationsnät och med ett stort utbud av tjänster från 24/7 felavhjälpning till underhålls- och uppgraderingstjänster och leveranser av hela projekt.

Den tekniska utvecklingen inom vår bransch går fort och vi ligger i framkant och våra lösningar lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning.

Oavsett om dina behov rör el- eller kommunikationsnät känner vi oss trygga med att vi kan hjälpa dig att leverera dina kundlöften - i tid och enligt överenskommelse. Vi jobbar med en rad olika tekniker och har lång erfarenhet av radio- och mobilkommunikation och har sedan 2005 jobbat med utrullningen av smarta mätare. Inom elnät jobbar vi idag med låg- och mellanspänningssegmentet i det svenska elnätet med uppdrag som projektleverantörer där vi bygger, underhåller och reparerar kundernas elnät.

Vi hjälper också våra kunder med dokumentation, projektledning och hantering av kundservice.

 

Kommunikationsnät

Kommunikationsnät

Eltel är en nationell aktör, som erbjuder högkvalitativa tjänster med helhetsansvar. Våra tjänster omfattar allt från projektering, planering, uppbyggnad, underhåll och dokumentation av nya nät till anslutningstjänster och dygnet runt drift av befintliga nät.

Läs mer
Elnät

Elnät

Eltel erbjuder elföretagen i Sverige gedigen kunskap i allt från standardprodukter till skräddarsydda lösningar för att uppfylla slutkundernas förväntningar.

Läs mer
Smarta mätare

Smarta mätare

Vi har jobbat med utrullning av smarta mätare sedan 2005 och kan hjälpa våra kunder med hantering av hela projektet och vi är även ackrediterade att utföra kontroller enligt ISO-standard.

Läs mer
Drift- och underhållstjänster

Drift- och underhållstjänster

Vi utvecklar våra drift- och underhållstjänster i nära samarbete med våra kunder så att vår leverans hjälper dig att hålla dina kundlöften.

Läs mer