Vårt erbjudande

Vi erbjuder fälttjänster inom kommunikationsnät, elnät, smarta mätare samt drift- och underhållstjänster. Vi ligger också i framkant inom hållbar utveckling av infrastruktur, som e-Mobilitet, solenergi och energioptimering i form av batterilagring.

Vi tar hand om dina kritiska nät - dygnet runt

Vi är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur för samhällets alla viktiga funktioner. Vi hjälper såväl företag som offentlig sektor att digitalisera och elektrifiera sina verksamheter på ett säkert och hållbart sätt.

 • Kommunikationsnät

  Vi erbjuder ett helhetsåtagande i samtliga delar av ett kommunikationsnät oavsett nivå och teknik, och hanterar såväl passiv som aktiv infrastruktur.

  Läs mer
 • Power

  Sverige har som mål att bli fossilfritt 2045. Att ersätta fossila bränslen i industriprocesser och som drivmedel i transporter är det främsta verktyget för att nå målet.

  Läs mer
 • Smarta mätare

  Vi har jobbat med utrullning av smarta mätare sedan 2005 och är ackrediterade att utföra kontroller enligt ISO-standard.

  Läs mer
 • Drift- och underhållstjänster

  Eltel är ledande inom fältservice och kan hantera allt ifrån er kundtjänst till koordinering och dokumentation - allt för att avlasta er organisation.

  Läs mer

Vi ska halvera våra koldioxidutsläpp

Målen för vårt miljöarbete är att innan 2025 halvera våra koldioxidutsläpp från fossila källor samt halvera mängden avfall som idag inte går att återvinna. 

Kommunikationsnät

Vi erbjuder ett helhetsåtagande i samtliga delar av ett kommunikationsnät oavsett nivå och teknik, och hanterar såväl passiv som aktiv infrastruktur.

Power

Sverige har som mål att bli fossilfritt 2045. Att ersätta användningen av fossila bränslen, i industriprocesser och som drivmedel i transportsektorn är det främsta verktyget för att nå målet.

Vi hjälper er hela vägen!

Läs mer om hur vi arbetar för att alltid leverera med god kvalitet och hur vårt arbetssätt ger dig som kund förutsägbarhet genom hela projektet.

Smarta mätare

Vi har jobbat med utrullning av smarta mätare sedan 2005 och kan hjälpa våra kunder med hantering av hela projektet och vi är även ackrediterade att utföra kontroller enligt ISO-standard.

Drift- och underhållstjänster

Vi utvecklar våra drift- och underhållstjänster i nära samarbete med våra kunder så att vår leverans hjälper dig att hålla dina kundlöften.

Mer information

 • Nyheter och pressmeddelanden

  Här hittar du de senaste nyheterna och pressmeddelandena från Eltel Sverige.

  Läs mer
 • Jobba hos oss

  Här hittar du som är nyfiken på en karriär inom Eltel mer om oss som arbetsgivare.

  Läs mer
 • Om oss

  Vi är en ledande leverantör av fälttjänster för el- och kommunikationsnät - infranät.

  Läs mer
 • Kontakta oss

  Här hittar du alla våra kontaktuppgifter - för dig som avtalskund, för dig som har frågor relaterade till elmätarbyten eller som söker vår växel.

  Läs mer