Vårt erbjudande

Vi är en ledande leverantör av tjänster inom kritisk infrastruktur, som både möjliggör förnybar energi och högpresterande kommunikationsnätverk. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av nätverk för en mer hållbar och uppkopplad värld idag och för kommande generationer.

Kontakta oss om du har frågor om våra tjänster

Vi hjälper er hela vägen!

Vi hjälper er hela vägen!

Läs mer om hur vi arbetar för att alltid leverera med god kvalitet och hur vårt arbetssätt ger dig som kund förutsägbarhet genom hela projektet.

Läs mer
Kommunikationsnät

Kommunikationsnät

Vi erbjuder ett helhetsåtagande i samtliga delar av ett kommunikationsnät oavsett nivå och teknik, och hanterar såväl passiv som aktiv infrastruktur.

Läs mer
Elnät

Elnät

Eltel erbjuder elföretagen i Sverige gedigen kunskap i allt från standardprodukter till skräddarsydda lösningar för att uppfylla slutkundernas förväntningar.

Läs mer
Smarta mätare

Smarta mätare

Vi har jobbat med utrullning av smarta mätare sedan 2005 och kan hjälpa våra kunder med hantering av hela projektet och vi är även ackrediterade att utföra kontroller enligt ISO-standard.

Läs mer
Drift- och underhållstjänster

Drift- och underhållstjänster

Vi utvecklar våra drift- och underhållstjänster i nära samarbete med våra kunder så att vår leverans hjälper dig att hålla dina kundlöften.

Läs mer