e-Mobility

Eltel erbjuder e-Mobility-lösningar på de nordiska marknaderna och har avtal med operatörer av laddstationer, tillverkare av laddutrustning och andra företagskunder.

Vi erbjuder e-Mobility-lösningar både som leverantör av laddlösningar, men även som installations-och servicepartner för både AC- och DC-laddare. Det innebär att vi erbjuder nyckelfärdiga lösningar och tar hand om allt från planering och bygg, till service och underhåll, i hela Sverige. Detta tillsammans med en betallösning och administration gör att vi kan ta helhetsansvar och göra det enkelt för våra kunder att ställa om till mer förnybar energi.

Oavsett om ni behöver ett fåtal eller flera laddare så erbjuder Eltel en helhetslösning för fordonsladdning som är skalbar och kan anpassas efter ert växande behov. Vi kan erbjuda ett ägande där allt ingår i en månadskostnad som kan fördelas mellan era användare vilket ger en lägre laddkostnad per kWh och ökar nyttjandegraden.

• Paketeringen förenklar för er som fastighetsägare så att ni enkelt kan välja lösning och även paketera den vidare till era slutkunder.
• Erbjud DC-laddning på besöksparkering istället för enskilda laddplatser.
• Lägre etableringskostnader och högre nyttjandegrad.

Vill du veta mer?

Ladda ner vår tjänstebeskrivning om e-Mobility paketering här.

Ladda ner vår tjänstebeskrivning om e-Mobility laddinfrastruktur här

Läs mer om e-Mobility

Kontaktperson

Lars Hellberg

Teamledare e-Mobility
+46 72 458 03 05 lars.hellberg@eltelnetworks.se