Vi hjälper er hela vägen!

Läs mer om hur vi arbetar för att alltid leverera med god kvalitet och hur vårt arbetssätt ger dig som kund förutsägbarhet genom hela projektet.

Genom vår långa erfarenhet av byggprojekt, installation och service har vi tagit fram tydliga arbetssätt, roller och processer för att alltid säkerställa god kvalitet i leveransen. Arbetssättet är enhetligt oavsett var i landet våra tekniker utför arbetet, vilket gör det enkelt för er som kund i kontakten med oss och det ger en förutsägbarhet genom hela projektet.

Vi erbjuder kommunikationsnät, elnät, smarta mätare samt drift- och underhållstjänster och har möjlighet att ta ett helhetsåtagande i alla faser, från byggnation och anslutning till löpande underhåll.

  • Vi bygger. Vi har kompetensen och resurserna att hantera allt från mindre, återkommande byggprojekt till komplexa och krävande utrullningsprojekt för såväl el- som kommunikationsnät. Vårt arbete inleds ofta utifrån ett behov att optimera nätet. En av våra projektörer designar en lösning och i nästa steg tar våra erfarna produktions- och byggplanerare över för installation och utrullning. Oavsett projektstorlek bygger vårt arbetssätt på ett nära samarbete med er som kund, och återkoppling och dokumentation av lösningarna är en viktig del i arbetet.

  • Vi ansluter. När byggnationen är klar ansluter vi näten och ser till att allt fungerar. Om det gäller ett kommunikationsnät aktiverar vi även infrastrukturen och ser till att användarna snabbt och effektivt kopplas upp. Löpande uppgradering av hård- som mjukvara sker sedan planerat och kontrollerat genom vår fältservice i nära samråd med er, så att verksamheten kan drivas utan onödiga avbrott.

  • Vi driftar och underhåller. Genom vår lokala fältserviceorganisation fokuserar vi på att upprätthålla driften i våra kunders kommunikationsnätverk, dygnet runt, årets alla dagar. Våra medarbetare arbetar i team där tydliga roller, daglig styrning och mobila arbetsverktyg ger både effektivitet, kostnadskontroll och en god kommunikation hela vägen.

 

Vill du veta mer?

Ladda ner vår tjänstebeskrivning om hur vi arbetar

Kontaktperson

Skicka din förfrågan

.
sales@eltelnetworks.se