Haeatullah Sultani

Möt Haeatullah Sultani, som trivs bra och är inne på sitt 10:e år på Eltel och jobbar som projektledare i Göteborg.

Vad tycker du gör Eltel till en attraktiv arbetsgivare?
- Som arbetsgivare tycker jag att Eltel hjälpt mig med min önskan om att alltid utvecklas och lära mig mer. Det är just den egenskapen hos Eltel som gjort att jag stannat kvar här sen 2012.

Vad får dig att göra det lilla extra en arbetsdag?  
- Det är en blandning mellan arbetsgivare och hur jag själv är som person. Eltel har alltid bemött mina önskemål om att utvecklas med en positiv respons och det har i sin tur lett till att jag velat visa vad jag går för. Jag har velat visa att dom inte gjort ett fel val som valde just mig till arbetsuppgiften.

På vilket sätt utvecklas och utmanas du i ditt arbete?
- Som person är jag energisk och vill fram ganska fort. Eltel är hittills den enda arbetsgivaren som hängt med i min utvecklingstakt. Efter att ha jobbat som tekniker i drygt fyra år så ville jag prova på någon ny tjänst och fick chansen att gå till en roll som projektledare. Det var en stor utmaning och sedan har ansvaret successivt ökat med antalet projekt och storleken på projekt. Så min utveckling och utmaningen i mitt arbete är konstant!

Vad får dig att känna dig extra motiverad varje dag?
- Det som gör de roligt att gå till jobbet är att man har grymma kollegor att jobba med. Kollegorna är en salig blandning mellan folk som jobbat i branschen 10-30 år och de som bara jobbat här knappt ett år. Även om vi alla jobbar individuellt så är man alltid hos kollegor och frågar om tips och tricks som kan hjälpa en själv.

I rollen som projektledare är aldrig en dag den andra lik. Man får nog vara en bra problemlösare om man skall jobba här. Det som motiverar mig lite extra är nog kollegorna.