Eltel Networks stärker sin organisation – anställer Christer Nygren för ytterligare satsningar inom Järnväg

Den 15 februari började Christer Nygren, hos Eltel Networks. Christer kommer närmast från Bombardier där han arbetat sedan 2001.

Christer är Civilingenjör Väg och Vatten och har en gedigen erfarenhet inom både Järnvägsområdet och större projekt.

- Jag sökte mig till Eltel Networks eftersom jag gillar utmaningar. Eltel Networks har en stark ställning på marknaden inom både el och telekom och behöver stärka sig på området Järnväg. Med Eltel Networks breda kompetens och erfarenhet är jag övertygad om att vi kommer att lyckas bra att ta ännu mer marknadsandelar här, säger Christer Nygren.

- Christer kompetens och erfarenhet från järnvägsbranschen är viktig för oss i vår järnvägssatsning och för att kunna ta ytterligare marknadsandelar inom området. Vi hälsar Christer varmt välkommen till oss, säger Casimir Lindholm, VD på Eltel Networks.

För mer information kontakta:
Casimir Lindholm, VD Eltel Networks
casimir.lindholm@eltelnetworks.com

Carin Andersson, presskontakt Eltel Networks
carin.andersson@eltelnetworks.com
Tel: +46 (0)8 585 372 24, +46 (0)70 543 72 24

Om Eltel Networks Infranet AB
Eltel Networks är norra Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga nät bland annat för el- och telekommunikation. Eltel Networks är en stor internationell aktör med stark lokal närvaro. I Sverige har vi cirka 2 200 anställda fördelade över hela landet. www.eltelnetworks.se