Cygate och Eltel förstärker samarbetet och ingår avtal inom Digital Signage

Eltel och Cygate förstärker sitt partnerskap inom Digital Signage och har ingått ett avtal där Eltel blir preferred partner för installations- och servicetjänster.

Eltel kommer att installera merparten av digitala skärmar, ljud och mediaspelare samt viss del av kommunikationsutrustning som behövs för tjänsten. Dessutom kommer Eltel att utföra felavhjälpning på installerad utrustning över hela landet.

- Eltel har den kapacitet, kompetens och erfarenhet som krävs för att hantera installationer och hålla en hög servicenivå. Med Eltels erfarenhet och landsomfattande organisation möter de vårt behov av att kunna erbjuda en god tillgänglighet till våra kunder över hela Sverige. Det är även en partner som vi kan växa med utanför landets gränser, säger Mats Mägiste Tekniskt ansvarig och CTO på Cygate.

- Vi är mycket glada över det förtroende som Cygate visar oss. Vi har gedigen erfarenhet på hur man hanterar vitala delar såsom stora logistiska flöden, kundavisering och kvalitetssäkring av kundinformation i omfattande roll-out projekt. Vidare kan vi med hjälp av vår geografiska täckning och välutvecklade servicekoncept säkerställa tillgängligheten för slutkunden, säger Casimir Lindholm, VD Eltel Sverige.

Eltel har växt kraftigt inom området företagskommunikation under det senaste året. Eltels kunder är företrädesvis operatörer, integratörer och återförsäljare som i samarbete med Eltel kan erbjuda företagskunder heltäckande installationstjänster över hela landet samt serviceavtal med support dygnet runt.

För mer information kontakta:
Mats Mägiste, CTO Cygate, +46 10 87 87 191, mats.magiste@cygate.se
Casimir Lindholm, VD Eltel Sverige 
casimir.lindholm@eltelnetworks.com

Om Eltel
Eltel är norra Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. I Sverige har vi cirka 2 000 anställda fördelade över hela landet. Inom företagskommunikation är Eltel Sveriges ledande oberoende installations- och servicepartner för kommunikationslösningar. Våra kunder är företrädesvis operatörer och integratörer som har behov av installationstjänster och serviceavtal med support dygnet runt över hela landet.

Om Cygate
Cygate är Nordens ledande systemintegratör inom data-, video- och tele­kommunikation. Med spetskompetens inom nätverk, säkerhet, telefoni/UC, plattform, datalagring, virtualisering och drift skapar Cygate IT-infrastrukturlösningar som ökar effektiviteten och minskar riskerna för företag och organisationer. Företaget ägs av TeliaSonera och i samarbete med världens ledande IT-leverantörer erbjuder vi säkra kommunikationslösningar baserade på den främsta teknologin. Med drygt 500 medarbetare och 21 lokala kontor i Sverige och Finland strävar företaget efter att alltid ge snabb och personlig service.