Eltel stärker sin ledning - Rekryterar Stefan Albertsson från Zitius

Eltel har rekryterat VD:n Stefan Albertsson från Zitius. Han kommer att arbeta som chef för Division Syd med fokus på fortsatt utveckling av verksamheten. Stefan Albertsson tillträdde tjänsten i början av april.

– Infranetbranschen är spännande och Eltel har en bra bas att stå på inför framtiden – stabila kundrelationer och gedigen intern kompetens. Jag har hela min karriär jobbat med utveckling, tillväxt och förändring och det känns roligt att kunna tillföra min kompetens i min nya roll som Divisionschef i Region Syd.

Eltel är en pionjär i den nya och framväxande Infranetbranschen. Oavsett om det gäller ett elföretag eller en operatör ger vår metod unika synergieffekter och möjligheter att öka prestandan i nätverket, och hjälper kunden att maximera tillgänglighet och optimera resurser. När teknikerna för el, telekom och IT kommer att samspela allt mer ökar kraven på tillgänglighet och service.

– Stefans gedigna bakgrund från telekombranschen, däribland från Telia, är värdefull för oss i ett skede av stark utveckling. Han tillför kompetens och erfarenhet av arbete med tillväxt – något Eltel nu står inför. Vi hälsar Stefan varmt välkommen till oss, säger Casimir Lindholm, vd på Eltel.