Fortsatt förtroende från Fortum

I en upphandling som avslutades förra veckan har Fortum visat Eltel fortsatt förtroende för drift och underhåll i Gävleborg och Dalarna. Avtal träder i kraft 1 januari 2013 och löper under tre år med option på upp till två år. Eltel har även tilldelats ett nytt område, Värmland, där man får ansvar för motsvarande tjänster.

Vi ser väldigt positivt på att Fortum väljer att ge oss fortsatt förtroende för Gävleborg och Dalarna. Det nya området Värmland blir en strategisk viktig geografi för oss. Vi får nu möjlighet att verkligen visa Fortum att vi är en kompetent entreprenör som kan anta nya områden”, säger Casimir Lindholm, VD Eltel Networks, Sverige.

Avtalet i Värmland är ett nytt strategiskt viktigt geografiskt område för Eltel. Det träder i kraft 1 januari 2014 och innefattar service, underhåll och mindre projekt. Avtalet där blir på två år och med möjlighet till förlängning på upp till två år.

För mer information kontakta:
Casimir Lindholm, VD Eltel
casimir.lindholm@eltelnetworks.com
Tel: 08 593 785 55

Carin Andersson, presskontakt Eltel
carin.andersson@eltelnetworks.com
Tel: 08 585 372 24

Om Eltel Networks Infranet AB
Eltel är norra Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. Eltel har 7 700 anställda och omsätter ca 8 miljarder. I Sverige har vi cirka 2 000 anställda fördelade över hela landet. Med nästan tre och en halv miljoner fjärravlästa mätare installerade i Skandinavien är Eltel marknadsledande inom AMM i Nordeuropa.