Eltel ställde ut på World ATM Congress i Madrid 12-14 februari

Svenskt kunnande efterfrågas i allt större utsträckning inom flygbranschen. LFV, Combitech och Eltel Networks Infranet, Division Homeland Security & Aviation ställde därför ut på World ATM Congress i Madrid 12-14 februari och presenterade sitt samarbete inom Air Traffic Management & Airport Management.

Företagen har en historik av samarbete och därför kändes det naturligt att medverka tillsammans på World ATM Congress i Madrid.

På mässan var de flesta Europeiska ANS ”providers” likt LFV representerade. Även organisationer och projekt som Eurocontrol och SESAR. Utöver det var det många system- och tjänsteleverantörer såsom Thales, Selex, Frequentis, ARINC och SITA på plats. Det blev många spontana besök och möten i montern där vi hade en alldeles äkta Barista som serverade olika fantastiska kaffevarianter.

Saab hade en väldigt stor monter där man visade bl.a. sina fjärrstyrda torn som kommer att ge många affärsmöjligheter i framtiden. Utöver vår och Saabs monter så fanns det ytterligare ett svenskt företag representerat, SI ATM som säljer flygledningssystem.

Alla tre parter i vår monter var överens om att detta var en lyckad satsning som med all sannolikhet kommer att upprepas nästa år. Nu har vi tillsammans visat och erbjudit den internationella marknaden en stark kombination med tre samarbetspartners som bidrar och kompletterar varandra på ett unikt vis.

World ATM Congress
Alla parter representerade med Hans Holkenberg LFV Aviation Consulting, Jens Redeborn Combitech, Urban Enström Eltel och Anette Östlin LFV.