Välförtjänta första, tredje- och femteplatser i Skanovas Allsvenska 2013

Allsvenskan infördes 2012 och är en tävling där Skanova mäter precisionen på de leveranser och serviceuppdrag som entreprenörer utför i deras olika geografiska områden. 2012 tog Eltel Skåne service hem totalsegern och blev därmed laget som skulle försvara sin position.

Inför säsongen 2013 så utökades distriktet i och med att Eltel service i Skåne och Göteborg slogs ihop till ett distrikt. Dessutom tog Eltel över Skanova-området Göteborg Norr från Empower i slutet på mars 2013. Detta medförde att distriktet totalt fick ansvar för tre av Skanovas geografiska områden och därmed chans på tre pallplatser … Målet var satt!

Efter ett år med fantastiska insatser från såväl tekniker och teamchefer som supportpersonal så lyckades vi erövra första, tredje och femte plats till distriktet tack vare ett mycket engagerat arbetssätt för att hålla en hög servicenivå. Skåne kom på första plats, Göteborg Norr på tredje plats & Göteborg Syd på femte plats.

-Jag är väldigt imponerad och stolt över distriktets insats 2013 och ser fram emot allsvenskan 2014, säger distriktschef Jörgen Kvist.

I mars fick vi således fint besök från Skanova när det blev dags att fira med prisutdelning och tårta.

Från Skanova var det Petra Zimmermann och Billy Russell som delade ut 50 000 kr i Göteborg och i Malmö överräckte Kjell Rödin och Maria Johnsson 150 000 kr. Pengarna skall användas till något roligt evenemang för personalen och planeringen är redan gång.

-Eltel i Skåne visade även i år att man har ett vinnande arbetssätt och vi är också imponerade av att Göteborg Norr lyftes från botten till toppen av tabellen när Eltel tog över. Stort tack för Eltels insatser för att ge Skanovas kunder en bra upplevelse, säger Kjell Rödin, Skanova.