Möt Eltel på Nordic Rail

Den 6-8 oktober är det dags för Nordic Rail - Nordens ledande järnvägsmässa. Då samlas hela järnvägsbranschen på Elmia i Jönköping och Eltel är på plats för att presentera vår verksamhet inom järnvägsområdet.

Eltels mångåriga kompetens täcker allt ifrån standardprodukter till skräddarsydda lösningar. Eltel har erfarenhet av alla slags järnvägssystem, inklusive höghastighetståg, sträckor med blandad trafik, högt belastade pendeltågsnät och tunnelbanesystem samt system för lätt spårtrafik. Vi installerar och underhåller inom enskilda infrastrukturområden, t.ex. elektrifiering, signal, tele och ansvarar för helhetsåtaganden i BEST-entreprenader.

Sedan 2013 gör Eltel en storsatsning på en verkstad för prefabricering av material till våra entreprenader. Exempelvis omfattar detta teknikhus, stativ, apparatskåp, vägskyddskurar och kiosker. Vi är specialister på samordning inom teknikslagen byggnad, el, signal och tele. Målet är att även kunna erbjuda andra verksamma entreprenörer produkter från verkstaden.

Besök oss för att höra mer om våra kompetenser och projektreferenser. Eltel ställer ut med monter och har personal på plats alla dagar. Besök oss i vår monter B03:50.

Klicka på bannern nedan för att anmäla dig!

Välkommen!