Eltel vinner upphandling gällande fiberarbeten för Borlänge Energi

Eltel har tecknat ett ramavtal avseende fortsatta fiberarbeten för Borlänge Energi. Avtalet gäller utbyggnad, service och underhåll, samt akut felavhjälpning för hela stadsnätet.

I utvärderingen rankades Eltel som 1:a av samtliga utvärderade leverantörer där ett konkurrenskraftigt pris i kombination med en bra kundwebb varit viktiga i utvärderingen. 

– Vi är glada att vi fått förtroendet att förlänga vårt samarbete ytterligare med Borlänge Energi. Vårt utökade åtagande innebär även att Eltel kan växa och satsa inom området med ännu fler certifierade tekniker, säger Leif Göransson, vd på Eltel Sverige.

Avtalet träder i kraft den 1 september och löper på 4 år med 2 års optionsmöjlighet.

För mer information:
Leif Göransson, vd, Eltel Sverige
Tel: +46 70 246 8974, leif.goransson@eltelnetworks.se

Om Eltel
Eltel är en ledande nordisk leverantör av fälttjänster för kommunikations- och elnätverk. Vi tillhandahåller ett brett utbud av lösningar som spänner från underhålls- och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Där ingår design, planering, byggnation, installation och säkrande av drift av nätverk för en hållbar och uppkopplad värld, både idag och för kommande generationer. Eltel har 1 000 medarbetare i Sverige och är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.