Lars Nilsson ny vd för Eltel Sverige

Lars Nilsson har utsetts till vd för Eltel Sverige och kommer att ingå i koncernledningen. Lars tillträder tjänsten den 9 januari 2023.

Lars har en bred erfarenhet från olika verksamheter som sträcker sig från tjänstesektorn, IT & telekom till rådgivning och outsourcing. Lars kommer närmast från CERTEGO Group, en ledande nordisk leverantör av säkerhetslösningar, där han innehöll rollen som vd.

– Lars är en beprövad ledare med ett starkt kundfokus och med ett målinriktat förhållningssätt. I kombination med förmågan att identifiera och implementera nya affärer är Lars är rätt person att leda Eltel Sverige i nästa fas, säger Håkan Dahlström, vd och koncernchef för Eltel AB.

– Jag är förväntansfull över att ansluta till en etablerad och stark aktör som Eltel, som är en ledande tjänsteleverantör för samhällskritisk infrastruktur. Jag ser fram emot att ingå i teamet av kompetenta medarbetare för att vidareutveckla vår verksamhet tillsammans med våra kunder, säger Lars Nilsson, tillträdande vd för Eltel Sverige.

Lars Nilsson efterträder Leif Göransson som kommer att vara kvar i Eltel fram till den 31 mars 2023 för att säkerställa en smidig överlämning.