Elljusspåren får ny belysning - Eltel och Sundsvalls kommun tecknar avtal

Eltel och Sundsvalls kommun tecknar avtal för installation av ny belysning i elljuspåren kring Sundsvall. Till att börja med gäller avtalet tre elljusspår, en sträcka på ungefär åtta kilometer totalt, men med option för fler.

- Uppdraget är ett exempel på hur vi arbetar med vår nya strategi och utökar affärerna på elsidan och breddar vår kundbas, säger Lars Nilsson, vd Eltel Sverige.

Arbetet innebär ny dragning av el, att sätta upp stolpar och ny armatur längs spåren, samt elskåp. Arbetet ska ske mellan juni och september. Totalt ska kommunen installera belysning i tretton elljusspår och Eltels avtal kan därmed komma att utökas.


För mer information:
Jenny Egeland, kommunikationschef Eltel Sverige
Tel: +46 72 230 69 86
Email: jenny.egeland@eltelnetworks.se

Om Eltel
Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur, som möjliggör såväl förnybar energi som högpresterande kommunikationsnätverk. Eltel designar, planerar, bygger och säkrar driften av nätverk för en mer hållbar och uppkopplad värld idag och för kommande generationer. Totalt har vi cirka 1 000 medarbetare i Sverige och under 2022 nådde Sveriges omsättning 193,8 miljoner euro. Huvudkontoret ligger i Sverige och Eltels aktier är sedan år 2015 noterade på Nasdaq Stockholm. Läs mer på www.eltelnetworks.se.