Eltel rustar för nästa steg i Sveriges mobila infrastruktur

Sveriges mobila infrastruktur står just nu inför ett teknikskifte, där utrullningen av nästa generations mobilsystem, som bygger på 5G, pågår samtidigt som tidigare generationers mobila infrastruktur nedmonteras.

- Eltel erbjuder en helhetslösning där vi hanterar utrullning av den nya tekniken samt nedmontering av äldre teknik. Det är ett spännande skifte och vi har ett unikt kunnande och kompetens som vi byggt utifrån våra långa erfarenhet, säger Leif Göransson, VD för Eltel Sverige.

Eltel har etablerade och effektiva processer vilket gör arbetet säkert för de som ska utföra jobbet och tryggt och enkelt för kunden som kan lita på att det blir gjort enligt överenskommelse. Oavsett om ny teknik ska rullas ut eller gammal teknik som monteras ned. Det innebär att Eltel har ett helhetsperspektiv som hjälper kunderna i alla avseenden.


För mer informatiom:
Jenny Egeland, kommunikationschef Eltel Sverige, 072 - 230 69 86.

 

Om Eltel

Eltel är en ledande nordisk leverantör av fälttjänster för kommunikations- och elnätverk. Vi tillhandahåller ett brett utbud av lösningar som spänner från underhålls- och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Där ingår design, planering, byggnation, installation och säkrande av drift av nätverk för en hållbar och uppkopplad värld, både idag och för kommande generationer. Eltel har 1 000 medarbetare i Sverige och är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.